VISIE

VISIE

Komen en gaan wanneer u wilt. Zorgeloos en in alle vrijheid en veiligheid, garagepoorten en hekken automatisch openen en sluiten met slechts één enkele bediening.
Vrijheid van beweging bieden aan iedereen, aan de gebruiker, de groothandel en de installateur, dat is de missie van Gi.Bi.Di. Srl.
Deze vrijheid van beweging wordt u aangeboden dankzij de fabrikant, die reeds meer dan 45 jaar zijn stempel drukt op de kwaliteit van de producten, en nog steeds groeit.
Gi.Bi.Di. Srl biedt deze vrijheid van beweging dankzij een totale kwaliteitsgarantie in de productie, in de handelspolitiek en in de service. Reeds in 1993 behaalden wij als eerste Italiaans bedrijf in deze sector het kwaliteitscertificaat ISO 9001 op internationaal niveau, welk vandaag aangepast is volgens de hedendaagse Standaard VISION 2000.
De kwaliteit van een product geeft iedereen een gevoel van geborgenheid, rust voor de fabrikant, kalmte voor de installateur maar vooral veiligheid voor de gebruiker. Maar er zijn ook nog andere redenen: de technische assistentie, de dienst na verkoop, de garantie van 30 maanden, de technische bijscholingen, de verkoopspolitiek en zoveel andere …

Gi.Bi.Di. Benelux is al meer dan 35 jaar uw zelfde partner en blijft nog steeds tot uw dienst!

Gi.Bi.Di. Benelux stelt een showroom met functionerende demohekken ter beschikking van de professionele installateur al dan niet vergezeld door zijn klanten.

VISIE